Onze wheatens

Onze reutjes :

Fiebe from Kizzys Paradise – roepnaam Fiebe. Dit reutje hebben we terug bij ons genomen na het overlijden van zijn baasje. Hij heeft bij ons zijn plaatsje gevonden in ons gezin en heeft het hier echt naar zijn zin.

Lord of Love from Kizzys Paradise – roepnaam Poirot                                                  Poirot is onze jongste telg van de wheatenfamilie. Zijn mama is Pimpernel (Easy Girl) en zijn papa is Hodge (topreu uit Duitsland).

Onze teefjes:

Chisirih from Kizzys Paradise – roepnaam Chi                                                               Chi is onze oudste wheaten, ze is 11 jaar en is nog steeds in topconditie.

Easy Girl from Kizzys Paradise – roepnaam Pimpernel                                        Pimpernel is een dochter van onze Chi en verwacht binnenkort haar 2de nestje. Pimpernel is een heel aanhankelijke wheaten en wil dan ook heel de dag bij haar baasjes zijn.

Dogside’s Grace Kelly – roepnaam Bobientje                                                        Bobientje is een heel leuk en speels wheateke. Haar beste speelkameraad is Poirot.